Kleine beurt bij Vakgarage Ernes & Piereij in Elsloo

Bij Vakgarage Ernes & Piereij wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Ernes & Piereij niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Ernes & Piereij voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Elsloo altijd langs Vakgarage Ernes & Piereij om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Elsloo? Kom dan langs Business Park Stein 147  in Elsloo (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgarage-ernesenpiereij.nl of bel naar 046-4331510.

Contactgegevens

Vakgarage Ernes & Piereij
Business Park Stein 147
6181 MA Elsloo

tel.: 046-4331510
mail: info@vakgarage-ernesenpiereij.nl